Agoram Logo

Deratizacija i dezinsekcija

kliknite na fotografiju za uvećani prikaz!
 • zaštita od glodavaca MOD. 9500-9510Dimenzije: 24,5 x 10,0 cm i 24,5 x 12,0 cm

  Ljepljiva podloga sa sredstvom za privlačenje koristi se u kombinaciji sa zamkama mod. 9420 i 9421 te omogučuje jednostavno uklanjanje uhvačenih glodavaca ili insekata. Mogu se upotrebljavati i zasebno za monitoring glodavaca i insekata. Ljepljiva podloga je napravljena prema standardima HACCP-a. Na sadrži toksične tvari.

 • zamke za glodavce MOD. 9425Dimenzije: 28,0 x 16,0 x 5,0 h cm (zatvorena), 56,0 x 8,0 x 5,0 h cm (otvorena)

  Zamka je izrađena od čvrste nelomljive plastike. Mehanizam za hvatanje izrađen je od pocinčanog metala, ima dva zasebna ulaza i dvije komore. Pogodna je za upotrebu u uglovima, ivicama, rubovima... Može se postaviti pod različitim kutem ili razdvojiti na dva dijela koji se koriste svaki posebno ili se spajaju u tunel dužine 56 cm.

 • zaštita od glodavaca MOD. 9420Dimenzije: 26,0 x 15,5 x 5,0 h cm

  Zamka za višekratnu upotrebu izrađena od pocinčanog lima. Zadovoljava sve standarde HACCP-a. Postoje dvije izvedbe: s punom ili prozirnom gornjom stranicom. Unutar svake zamke je ljepljiva kartonska podloga sa sredstvom za privlačenje stoga nije potrebno stavljati rodenticid.

 • zaštita protiv glodavaca MOD. 9550Dimenzije: 28,0 x 19,0 cm

  Čvrsta ljepljiva podloga služi za hvatanje i monitoring glodavaca. Dolazi u pakiranju od 2 komada, koristi se u zatvorenom prostoru te daje dobre rezultate čak i kod glodavaca srednje veličine. Može se koristiti u vlažnim prostorijama.

kliknite na fotografiju za uvećani prikaz!
 • deratizacija MOD. 9300 crna, 9305 prozirnaDimenzije: 33,0 x 14,0 x 11,0 h cm

  Deratizacijska kutija je izrađena od čvrste tvrde plastike (polipropilen HD), prozirna ili u crnoj boji, otporna na atmosferske utjecaje te pogodna za unutrašnju i vanjsku upotrebu. Otvara se sigurnosnim ključem, može se pričvrstiti na pod, zid ili neku drugu podlogu. Rodenticidi se stavljaju u kadicu ili na metalni štapić, stoga se mogu koristiti različite formulacije rodenticida (granule, pata, tekućina, pelete, blokovi). Unutrašnjost bez pregrada omogućava jednostavno čišćenje. U kompletu sa deratizacijskom kutijom je kadica za jednokratnu upotrebu, metalni štapić za parafinske blokove i pribor za učvršćenje.

 • dezinsekcija MOD. 9470Dimenzije: 30,0 x 12,5 x 11,0 h cm

  Deratizacijska kutija je izrađena od čelika, pocinčanog i lakiranog u bijeloj boji. Pri konstruiranju ovog modela poštovani su svi sigurnosni uvijeti stoga djeca, kućni ljubimci ili domaće životinje ne mogu doći u doticaj s rodenticidom koji je unutar kutije. Kutija se otvara sigurnosnim ključem, a pričvršćivanje na podlogu je moguće samo kada je kutija otvorena. Unutrašnjost kutije je bez pregrada što omogućava jednostavno čišćenje. Rodenticidi se stavljaju u kadicu ili na metalni štapić. U kompletu s kutijom dolazi pribor za učvršćenje, kadica i metalni štapić.U prostorima gdje je zabranjeno korištenje rodenticida, u kutiju se stavlja ljepljiva kartonska podloga (za miševe) ili ljepljiva kadica (za štakore).

 • deratizacija i dezinsekcija MOD. 9800Dimenzije: 30 x 29 cm, promjer 7 cm

  Deratizacijska kutija nove generacije koja dozira određenu količinu rodenticida. Postoje modeli za krute i tekuće rodenticide. Izrađena je od tvrde, robusne plastike (polipropilen HD), otporna je na sve atmosferske utjecaje. Otvara se sigurnosnim ključem. Dimenzija ulaznog otvora prilagođena je glodavcima svih veličina. Rodenticid se nalazi u spremniku koji ga čuva od utjecaja vode i prašine. Spremnik se lako vadi, što omogućuje lako pranje ostalog dijela kutije. Model s transparentnim dijelom omogućava brzu kontrolu rodenticida bez otvaranja kutije.

 • usluge deratizcije MOD. 9870Dimenzije: 24,5 x 17,0 x 7,0 h cm

  Deratizacijska kutija izrađena od polistirena procesom vakumiranja. To je jednodijelna preklopna kutija sa zatvaranjem na pritisak. Koristi se za glodavce srednjih i većih dimenzija. Unutar kutije je spremnik za različite formulacije rodenticida. Može se koristiti u vlažnim prostorijama.

 • usluge dezinsekcije MOD. 9880Dimenzije: 11,0 x 8,0 x 3,5 h cm

  Deratizacijska kutija izrađena od polistirena procesom vakumiranja. To je jednodijelna preklopna kutija sa zatvaranjem na pritisak. Koristi se za glodavce manjih dimenzija. U nutar kutije ja spremnik za različite formulacije rodenticida. Može se koristiti u vlažnim prostorijama.

 • deratizcijeske kutije MOD. 9350Dimenzije: 12,7 x 9,5 x 3,8 h cm

  Deratizacijska kutija izrađena od plastične mase (polipropilen) u kojoj se mogu koristiti rodenticidi različitih formulacija. Otvara se sigurnosnim ključem.

 • dezinsekcija MOD. 9340Dimenzije: 10,0 x 5,0 x 4,0 h cm

  Deratizacijska kutija je izrađena od plastične mase (polipropilen), zbog svog oblika i veličine slabo je uočljiva. Otvara se sigurnosnim ključem. Mogu se koristiti različite formulacije rodenticida. U kompletu je pribor za učvršćenje.

 • zaštita deratizacijom MOD. 9900Dimenzije: 18,0 x 10,5 x 5,5 h cm

  Sklopiva deratizacijska kutija, praktična za upotrebu, jednostavno se sklapa, u unutrašnjosti je spremnik za rodenticide.

 • zaštita dezinsekcijom MOD. 9620

  Kadica za rodenticide je izrađena od plastične mase, njezin oblik omogućava maksimalnu sigurnost pri korištenju različitih vrsta rodenticida. Koristi se u različitim modelima deratizacijskih kutija (9300, 9305, 9470, 9480).

 • rješenja deratizacijskim kutijama MOD. 9570-9575Dimenzije: 25,0 x 12,0 cm

  Ljepljiva kadica koja se koristi za jednokratnu upotrebu u deratizacijskim kutijama 9300 i 9305 za lovljenje i monitoring glodavaca srednjih i većih dimenzija u prostorima gdje je zabranjeno koristiti rodenticide. Može se koristiti i zasebno.

 • usluge deratizacije MOD. 9510Dimenzije: 10,0 x 24,0 cm

  Ljepljiva kartonska podloga za miševe koristi se za jednokratnu upotrebu u deratizacijskim kutijama mod. 9300 i 9305 za lovljenje i monitoring glodavaca manjih dimenzija u prostorima gdje je zabranjeno koristiti rodenticide. Može se koristiti i zasebno.

 • usluge dezinsekcije MOD. 9550Dimenzije: 28,0 x 19,0 cm

  Čvrsta ljepljiva podloga služi za hvatanje i monitoring glodavaca. Dolazi u pakiranju od 2 komada, koristi se u zatvorenom prostoru te daje dobre rezultate čak i kod glodavaca srednje veličine. Može se koristiti u vlažnim prostorijama.

kliknite na fotografiju za uvećani prikaz!
 • MOD. FLY 005, FLY 006, FLY 007 MOD. FLY 005, FLY 006, FLY 007

  Ljepljive zamke za žohare izrađene su od čvrstog, plastificiranog kartona čijim presavijanjem dobijemo formu kutije. Baza je prekrivena homogenim slojem ljepila bez otrovnih tvari. Dimenzija kutije omogućava postavljanje na različitim mjestima (ispod hladnjaka, pećnica, namještaja...) što osigurava konstantnu kontrolu prisustva žuhara i ostalih gmižućih insekata. Postoje tri modela :
  a) dim. 20 x 10 x 2,5 h cm; ima sredstvo za privlačenje u obliku gela koji je inkorporiran u ljepljivu podlogu;
  b) dim. 20 x 10 x 2,5 h cm; ima sredstvo za privlačenje u obliku pastila;
  c) dim. 6,4 x 6,5 x 3,1 h cm; ima sredstvo za privlačenje u obliku pastila i prozorčiće koji omogućuju pregled bez otvaranja kutije

 • MOD. DVD 001 žohari (bijela) DVD 005 mravi (zelena) MOD. DVD 001 žohari (bijela) DVD 005 mravi (zelena)

  Spremnik za insekticid u gelu protiv žohara (bijeli) i mrava (zeleni).

 • zamke za miševe MOD. 9330Dimenzije: 10,0 x 5,0 x 4,0 h cm

  Deratizacijska kutija je izrađena od plastične mase (polipropilen), zbog svog oblika i veličine slabo je uočljiva. Otvara se sigurnosnim ključem. Mogu se koristiti različite formulacije rodenticida. U kompletu je pribor za učvršćenje na podlogu. Ova deratizacijska kutija se koristi istovremeno za monitoring glodavaca i insekata tako da se na donji dio kutije jednostavno učvrsti transparentna ljepljiva zamka za gmižuće insekte (mod. 9220).

 • zamke za štakore MOD. 9220Dimenzije: 8,5 x 14,0 x 1,5 h cm

  Ljepljiva zamka izrađena od plastične mase, služi za monitoring gmižućih insekata. Može se koristiti s ljepljivom folijom ili se u unutrašnjost stavi nekoliko kapi insekticida u gelu. Koristi se zasebno ili u kombinaciji s deratizacijskom kutijom mod. 9330 za istovremeni monitoring glodavaca i gmižućih insekata.

 • Rješenje protiv miševa MOD. 9210Dimenzije: 8,0 x 11,0 x 1,5 h cm

  Ljepljiva zamka izrađena od plastične mase (polipropilen), transparentna, koristi se za monitoring gmižučih insekata. Koristi se u kombinaciji s ljepljivom podlogom ili insekticidom u gelu.

© 2011 Agoram. | design: Zoom Media