Zaštita od ptica

Zaštita objekata od ptica danas u urbanim sredinama postaje nužna potreba.

Ptice u gradovima, tzv. "urbane ptice " (golubovi, vrapci, vrane i galebovi) svakim danom su sve brojnije i brojnije. Boravak ptica u blizini ljudi, neugodan miris, prljavština i buka koju one stvaraju, predstavlja veliki problem. Slabo je poznato da ptice u gradovima (njihov izmet i prljavština) su stalan izvor mnogih bolesti. Ptice su domaćini mnogim mikroorganizmima i velikom broju opasnih ektoparazita koji su uzročnici različitih bolesti npr. Histoplazmoza,Candidiaza, Encefalitis, Salmoneloza.

Obratite nam se s povjerenjem za profesionalnu i stručnu ugradnju različitih sistema za zaštitu objekata od ptica. Ugradnja uključuje i radove na visini kao i čišćenje postojećeg pročelja.

Sistemi za zaštitu od ptica

Najčešći oblici zaštite od ptica koje koristimo su mreže, iglice, elektropulsni sistem, topovi, kavezi ili zvučni uređaji.

Elektropulsni sistemi

Zaštita pročelja zgrada elektropulsnim sistemom koji je 100% učinkovit i praktički nevidljiv. Elektropulsni sistem se postavlja gdje je veliki broj ptica ili po mijestima gdje se zaštita od ptica ne smije vidjeti (kipovi, bordure, klupčice prozora i dr.). Elektropulsni sistem postavljen po krovu ili pročelju zgrade ne privlaći gromove niti smeta radio- televizijskim, audio i telefonskim signalima. U potpunosti je djelotvoran protiv svih vrsta ptica, golubova, galebova i vrabaca.

Zastupnici smo za Hrvatsku profesionalnih sistema zaštite objekata od ptica te proizvoda za deratizaciju i dezinsekciju talijanske grupacije Ecotech.

Pogledajte sve proizvode

Rerefence

Uvjerite se u kvalitetu našeg rada, pogledajte naše referentne objekte koje smo uspješno zaštitili od ptica.

Pogledajte sve reference

Obratite nam se s povjerenjem,
zatražite ponudu ili pošaljite upit

Agoram d.o.o.

Mariborska 41, HR - 10000 Zagreb

e-mail: info@agoram.hr --
tel: 01 3860 268 | fax: 01 3878 430 | mob: 091 3860 268
--
Pošaljite web upit