Proizvodi za zaštitu od ptica

Profesionalna i stručna ugradnja različitih sistema zaštite objekata od ptica, golubova, galebova. Ugradnja uključuje i radove na visini. Najčešći oblici zaštite od ptica koje koristimo su mrežame, iglice, elektropulsni sistem, topovi, kavezi ili zvučni uređaji.

MOD. 304, polikarbonatna baza, 80 iglica / m

Sistem s U.V. zaštićenom polikarbonatnom podlogom i iglicama od AISI 302 nehrđajućeg čelika. Najsvestraniji proizvod EcoBirds asortimana, idealan za korištenje u bilo kojoj situaciji. Širina 9,5 cm za maksimalnu zaštitu od 12/15 cm. Može se pričvrstiti bilo silikonskim ljepilom ili vijcima, zakovicama itd.

MOD. 306, polikarbonatna baza, 120 iglica / m

Sistem s U.V. zaštićenom polikarbonatnom podlogom i iglicama od AISI 302 nehrđajućeg čelika. Prikladan za upotrebu u bilo kojoj situaciji, također u prisutnosti visokih infestacija ptica. Idealno za morske galebove. Širina 16,0 cm za maksimalnu zaštitu od 20/25 cm. 120 igala po metru. Može se pričvrstiti bilo silikonskim ljepilom ili samoreznim vijcima, zakovicama, vijcima za sidrenje itd.

MOD. 306 G, polikarbonatna baza, za Galebove, 120 iglica / m

Posebno razvijen i unaprijeđen model 306 za zaštitu površina od galebova. Duljina iglica povećana je na 160 mm kako bi se osigurala maksimalna zaštita. Prikladno u prisutnosti iznimno visokih razina pojava galebova. Površine od 20/25 cm. Može se pričvrstiti pomoću silikona, vijaka, zakovica, itd. Izrađen je od 302 razreda nehrđajućeg čelika izbočenih iz UV stabilizirane polikarbonatne baze, ovaj proizvod je dizajniran s dugim vijekom trajanja.

MOD. 308, polikarbonatna baza, 40 iglica / m

Sistem s U.V. zaštićenom polikarbonatnom podlogom i iglicama od AISI 302 nehrđajućeg čelika. Najjeftiniji proizvod u EcoBirds asortimanu. Prikladno za uporabu u bilo kojoj situaciji, iako se preporučuje samo u prisutnosti niske razine infestacije ptica. Širina 6 cm za maksimalnu zaštitu od 8/12 cm. Može se pričvrstiti bilo silikonskim ljepilom ili samoreznim vijcima, zakovicama, vijcima za sidrenje itd.

MOD. 311, polikarbonatna baza, 80 iglica / m

Sistem s U.V. zaštićenom polikarbonatnom podlogom i iglicama od AISI 302 nehrđajućeg čelika. Najprodavaniji proizvod EcoBirds progama. Pogodan za upotrebu u bilo kojoj situaciji. Širina 16 cm za maksimalnu zaštitu od 18/22 cm. Može se pričvrstiti bilo silikonskim ljepilom ili samoreznim vijcima, zakovicama, vijcima za sidrenje itd.

MOD. 311G, polikarbonatna baza, za Galebove, 80 iglica / m

Posebno razvijen model za zaštitu površina od duljih nogu galebova tako da je duljina iglica povećana na 160 mm kako bi se osigurala maksimalna zaštita. Prikladno u srednjoj / visokog infestaciji galebovima i površine oko 20/25 cm. Može se pričvrstiti pomoću silikona, vijaka, zakovica, itd. Izrađen je od 302 razreda nehrđajućeg čelika izbočenih iz UV stabilizirane polikarbonatne baze, ovaj proizvod je dizajniran s dugim vijekom trajanja.

MOD. 350, potpuno polikarbonatan, 60 iglica / m

Proizvod je u potpunosti izrađena raznovrsim kombinacijama polikarbonata. Djelotvoran i lagan za instalaciju zahvaljujući duljini od 50 cm, ovo je svakako jedan od najučinkovitijih proizvoda dostupnih na tržištu. Poseban oblik šiljaka osigurava maksimalnu pokrivenost i zaštitu u svim situacijama. Za uporabu na mjestima gdje postoje razine srednje infestacije pticama. Prikladno za sve površine koje zahtijevaju veliku pokrivenost. Može se pričvrstiti bilo silikonskim ljepilom ili samoreznim vijcima, zakovicama, vijcima za sidrenje itd.

Zastupnici smo za Hrvatsku profesionalnih sistema zaštite objekata od ptica te proizvoda za deratizaciju i dezinsekciju talijanske grupacije Ecotech.

Obratite nam se s povjerenjem,
zatražite ponudu ili pošaljite upit

Agoram d.o.o.

Mariborska 41, HR - 10000 Zagreb

e-mail: info@agoram.hr --
tel: 01 3860 268 | fax: 01 3878 430 | mob: 091 3860 268
--
Pošaljite web upit